Προκήρυξη για επιλογή Διαχειριστού - 2022

Το Οικιστικό Συγκρότημα «ΗΛΙΔΑ» προκήρυξε Διαγωνισμό για την εκλογή νέου Διαχειριστού του συγκροτήματος (νομικού προσώπου).

Οι όροι της διακήρυξης δημοσιεύονται παρακάτω.

Τα ενδιαφερόμενα μέρη καλούνται να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι την Πέμπτη, 22.12.2022 και ώρα 18:00 σε διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στους όρους και τα συνοδευτικά αρχεία του διαγωνισμού σε ψηφιακό αρχείο δεδομένων καθώς και να επισκεφτούν τον οικισμό μέχρι και την Τετάρτη, 21.12.2022 κατόπιν υποβολής σχετικού αιτήματος σε Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
Ο στόχος του Συγκροτήματος είναι να έχει αναθέσει την διαχείριση του οικισμού μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου 2023 ώστε να παραλάβει από την υφιστάμενη διαχείριση.

Προκήρυξη διαγωνισμού

Παράρτημα Ι

Παράρτημα ΙΙ

Πρόγραμμα συντηρήσεως - Κρίσιμα συστήματα

Πρόγραμμα συντηρήσεως - ΜΗ κρίσιμα συστήματα

Πρόγραμμα συντήρησης από προσωπικό

Κανονισμός οικοδομικού συγκροτήματος

Ερωτήσεις - Απαντήσεις Διαγωνισμού - 1

Ερωτήσεις - Απαντήσεις Διαγωνισμού - 2


Κύλιση στην Αρχή
ΗΛΙΔΑ - Συγκρότημα Κατοικιών